Χατζηνικολάου: “Το μηδέν παθητικό δίνει αυτοπεποίθηση στα παιδιά, αλλά δεν λέει ακόμα τίποτα…”

Ο Άρης δεν ήταν το ίδιο καλός σε σχέση με τα πρώτα δύο φιλικά και αυτό διαπίστωσε και ο Γιάννης Χατζηνικολάου, τονίζοντας πως αυτό συνέβη λόγω της κούρασης που ήταν πιο εμφανής από κάθε άλλη φορά.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε μετά το παιχνίδι στην κάμερα του OTE TV πως “το μηδέν παθητικό δίνει μια αυτοπεποίθηση στην ομάδα, αλλά για μένα αυτό δεν λέει κάτι, θέλουμε δουλειά ακόμη. Ήμασταν κουρασμένοι σήμερα, στα προηγούμενα παιχνίδια πήγαμε καλύτερα από ότι στο σημερινό. Δοκιμάζουμε διάφορα στοιχεία, αλλά νομίζω ότι βγαίνει η κούραση στα παιδιά, τα οποία έδειξαν διάθεση, δεν έχω παράπονο. Είχαν και πάθος σήμερα, ίσως μερικές φορές πέρα από το επιτρεπτό όριο, αλλά μέσα από την κούραση κάναμε κάποια λαθάκια τα οποία θα διορθώσουμε”.

Ο Χατζηνικολάου παραδέχτηκε πως ο Άρης κάνει προσπάθεια για να παίξει σε ένα τουρνουά στο εξωτερικό “αλλιώς θα μείνουμε στην Θεσσαλονίκη και θα γεμίσουμε τις μέρες μας με κάποια φιλικά”, ενώ για το φιλικό με τη Ρόμα είπε πως “δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις της διοίκησης, αλλά συζητάμε για να το κάνουμε αυτό το φιλικό”.

Για τον Σαλόζε Ουντότζι είπε πως “είναι ένας παίκτης που περιμένουμε να μας βοηθήσει. Είναι καλός παίκτης, είχε καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές ομάδες και επειδή έχει την εμπειρία του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει άμεσα”.

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις είπε ότι “δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την πρώτη μέρα. Δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια. Το βλέπουμε, το ξέρουν και οι άνθρωποι της διοίκησης, γίνονται προσπάθειες και θα βγει ένα αποτελέσμα”.

 

To Top