ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διπλά ανυπόμονος ο Χάρις για το θορυβώδες και γεμάτο παλμό Παλέ!

Όλοι οι παίκτες του Άρη ανυπομονούν για το σημερινό ντέρμπι, όμως ένας εξ αυτών ενδεχομένως θα θέλει να το ζήσει πιο έντονα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αυτός είναι ο Ραμόν Χάρις, ο οποίος όπως είχε τονίσει στην αρχή της σεζόν σε συνέντευξή του στο PRESSARIS, αλλά και μετά τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, ήρθε στον Άρη για τον κόσμο του, για να ζήσει αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο θρυλικό Παλέ.

«Ξεκάθαρα ήρθα στον Άρη για τον κόσμο του! Ήταν ένας από τους πιο βασικούς λόγους, αν όχι ο πρώτος, που υπέγραψα» είχε δηλώσει τότε ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος έχει πάρει μια… καλή γεύση από το θορυβώδες και γεμάτο παλμό Nick Galis Hall, κυρίως στα παιχνίδια απέναντι σε Ήφαιστο, Λαύριο και Πανιώνιο.

Όμως το σημερινό κατατάσσεται σε άλλη κατηγορία. Το γνωρίζει και ο ίδιος, του το έχουν μεταφέρει και οι (Έλληνες κυρίως) συμπαίκτες τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι για τον κόσμο, αλλά και για την ομάδα, καθώς αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για όλους να ανακτήσουν την ψυχολογία τους μετά από τις δύο διαδοχικές κακές εμφανίσεις και ήττες.

To Top