Διπλή ενίσχυση με Τζελάτη και Πάντσιο

Μετά το κύμα των αποδεσμεύσεων, αρχίζουν οι ενισχύσεις για την ομάδα βόλεϊ του Άρη, που απέκτησε και επίσημα τον διαγώνιο Αινεία Τζελάτη και τον λίμπερο Ηρακλή Πάντσιο, μέχρι πρότινος παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η εξέλιξη αυτή βάζει τους τίτλους τέλους στην συνεργασία με τον Ιβάιλο Μπαρούτοφ.

Τόσο ο 29χρονος Τζελάτης, που επιστρέφει στους «κίτρινους» έπειτα από το εξάμηνο πέρασμά του από την Καλαμαριά, όσο και ο 24χρονος Πάντσιος, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Γιάτση για το αυριανό ντέρμπι με τον Ηρακλή στη Μίκρα (19:00), αφού οι μεταγραφές τους εγκρίθηκαν από την ΕΣΑΠ, η οποία προέβη και στην σχετική ανακοίνωση.

Αντίθετα, εκείνος που αποχαιρετά τον Άρη είναι ο Βούλγαρος διαγώνιος Ιβάιλο Μπαρούτοφ, προκειμένου να «ελαφρύνει» το μπάτζετ και με δεδομένο ότι δεν κατάφερε να εξελιχθεί σε βαρόμετρο της ομάδας, αφού έλειψε από τα περισσότερα παιχνίδια του α’ γύρου λόγω τραυματισμού στη μέση.

Ο 35χρονος Βούλγαρος θα αποτελέσει τον πέμπτο βασικό παίκτη που αποδεσμεύεται μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, αφού είχαν προηγηθεί κατά σειρά οι Μάρκο Σάμαρτζιτς, Θάνος Τερζής, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου και Γιάννης Τακουρίδης.

Έστω και με καθυστέρηση, ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΠ Άρης για την απόκτηση του Τζελάτη:

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αινεία Τζελάτη.

Ο Αινείας αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και επιστρέφει στον ΑΡΗ, ύστερα από το καλοκαίρι του 2011, όπου είχε συμφωνήσει να αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 15/5/1982, έχει ύψος 2,02μ. και έχει αγωνισθεί ξανά στην ομάδα μας από το 2008 ως το 2011».

To Top