Με ανεβασμένο ηθικό στο Περιστέρι η Κ-20

Το “τρίποντο” που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή ψάχνει αύριο στο Περιστέρι (12:00) η Κ-20, η οποία μετά την τεράστια νίκη που πανηγύρισε με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, φιλοξενείται στην έδρα του Ατρομήτου για την 17η αγωνιστική.

Οι “κίτρινοι” με την επικράτησή τους στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής κόντρα στο “δικέφαλο”, αφενός τον υποχρέωσαν να παραμείνει στους 30 βαθμούς (συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος) και αφετέρου έφτασαν των γκουπ των ομάδων που παραμένουν στο κυνήγι της κορυφής. Συγκεκριμένα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης και Ατρόμητος βρίσκονται στους 28 βαθμούς, δύο μόλις πίσω από την πρώτη θέση, έχοντας αντίστοιχα 11, 12, 13 και 14 αγώνες στο ενεργητικό τους.

Με νίκη το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή (είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο στη Σουρωτή με 3-2 σκορ χάρη σε τέρματα των Σουνά, Κανούλα και Καραγιάννη), το οποίο αναχωρεί στις 18.30 για Αθήνα, θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια, αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω τους Περιστεριώτες που έχουν ένα ματς περισσότερο. Εκτός αγωνιστικών πλάνων τέθηκαν ο τραυματίας Μιχάλης Γιαννίτσης, αλλά και ο Γιάννης Αγτζίδης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Στον αντίποδα στη διάθεσή του έμπειρου τεχνικού επέστρεψαν οι Βασίλης Πολιανίδης και Πάρης Παλιάτσιος μετά από απουσία μίας περίπου εβδομάδας εξαιτίας των υποχρεώσεών τους στη Ρωσία με την Εθνική Νέων.

Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Καράδαη, Παπαδόπουλο, Νταμαρλή, Μπαγκή, Οικονομόπουλο, Τουλκερίδη, Ρένια, Γιώρη, Πολιανίδη, Σουνά, Κουρέλλα, Καραγιάννη, Περήφανο, Λένο, Αντωνιάδη, Παλιάτσιο, Γιαννακιτσίδη και Κανούλα.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 12.00 στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου (διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα) θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίου από την Ένωση Ανατολικής Αττικής με βοηθούς τους Δουλγεράκη και Μαυρουδή από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top