Διπλή επαφή Άρη με Μάιλς και FIBA σήμερα και στόχο να τελειώσει άμεσα το θέμα του απαγορευτικού!

Μπήκαμε στον Αύγουστο και το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA εξακολουθεί να υπάρχει για την ομάδα του Άρη. Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά τους κίτρινους, που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να λύσουν άμεσα την υπόθεση αυτή. Ενδεχομένως ακόμα και στην διάρκεια της σημερινής μέρας…

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν να έχουν νέα από την FIBA ή την πλευρά του Μάιλς. Έχουν κάνει την πρότασή τους στον παίκτη και την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες, δείχνοντας ότι θέλουν να κλείσουν άμεσα την ιστορία αυτή, αλλά οριστική απόφαση δεν υπάρχει.

Από σήμερα οι κίτρινοι θα επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν και πάλι με την πλευρά Μάιλς, αλλά και με την FIBA, που είναι ενήμερη για όλες τις κινήσεις της ΚΑΕ στο θέμα της άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών. Σαφώς και ο Άρης έχει την θετική προδιάθεση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, γιατί τα στελέχη της διαπιστώνουν ότι έχουν γίνει ενέργειες για την άρση του απαγορευτικού, όμως εξακολουθούν να ισορροπούν σε μια λεπτή γραμμή γιατί υπάρχει και μια απόφαση που δικαιώνει έναν αθλητή για δεδουλευμένα χρήματα.

Ο Άρης έχει ζητήσει από την Παγκόσμια Ομοσπονδία να σεβαστεί την προσπάθεια για την άρση των αιτημάτων απαγορευτικού μεταγραφών από πέντε πιστωτές και να μεσολαβήσει ώστε να τεθεί σε ισχύ η τελευταία πρόταση διακανονισμού στον Μάιλς, ώστε να μπει τέλος σε αυτό το σήριαλ.

 

To Top