ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση σε τουλάχιστον τρεις θέσεις!

Δύο παίκτες σε τουλάχιστον τρεις θέσεις θα αποκτήσει ο Άρης στην μεταγραφική περίοδο που έχει ξεκινήσει και μόλις φυσικά ολοκληρωθεί η λύση του ban.

«Γυμνές» αυτή την στιγμή είναι οι θέσεις του καθαρόαιμου επιθετικού και του δεξιού και αριστερού οπισθοφύλακα. Εκκρεμούν οι ανανεώσεις των Γκάμα, Ματίγια, Κουέστα και εφόσον δε συμφωνήσουν οι δύο τελευταίοι τότε προστίθενται ακόμα δύο μεταγραφές παικτών στις θέσεις του τερματοφύλακα και του κεντρικού χαφ.

Στα φορ υπήρχε ο Μπράουν Ιντέγε και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, με τον πρώτο να αποχαιρετάει πρόωρα την ομάδα και τον δεύτερο να φαντάζει απίθανο να παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στο ρόστερ.

Στη δεξιά γραμμή της άμυνας υπάρχει μόνο ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος με την συμπεριφορά του έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και ήδη αναζητείται από τον Άρη φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Λίντσεϊ Ροζ, που αγωνίστηκε δεξί μπακ τους τελευταίους μήνες ως λύση ανάγκης, αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας.

Στα αριστερά της αμυντικής γραμμής μετά την αποχώρηση και το αντίο του Μιχάι Κόρχουτ, έχει μείνει μόνο ο 19χρονος Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, ο οποίος έχει επιστρέψει από ένα δύσκολο τραυματισμό (ρήξη χιαστού και μηνίσκου) και χρειάζεται ειδική διαχείριση.

Και στις τρεις (τουλάχιστον) αυτές θέσεις οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» θέλουν να έχουν από δύο τουλάχιστον επιλογές και να μην επαναληφθούν τα λάθη της περασμένης σεζόν, όπου ο Άρης παρουσίαζε σημαντικά κενά στο ρόστερ του.

Ήδη για τη θέση της επίθεσης υπάρχουν τα ονόματα των Αρμάντο Σαντίκου, Κρίστιαν Λόπεζ και Μοχάμεντ Γιαταρά, ενώ στα δεξιά αυτό του Εμάνουελ Σάκιτς.

To Top