ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διπλός στόχος: Επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση! (PRESSARIS-LIVE,17:00)

Αφήνει την “γκέλα” της προηγούμενης Κυριακής στη Χρυσούπολη πίσω του και στοχεύει σήμερα (PRESSARIS-LIVE, 17:00) στην επιστροφή στις νίκες, υποδεχόμενος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής 

Ο σημερινός στόχος για τον Άρη δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης, αλλά η επίτευξη τους σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση, που θα “ζεστάνει” ακόμα πιο πολύ τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”, που αναμένεται και σήμερα, παρά το εργάσιμο της ημέρας να στηρίξει τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου.

“Πονάει” στα άκρα της άμυνας

Ο 57χρονος κόουτς του Άρη δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τον εδώ και καιρό τραυματία, Νίκο Τσουμάνη, αλλά και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος αποχώρησε από το προηγούμενο ματς με τον Νέστο, τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Εκτός αποστολής έμειναν φυσικά και οι Σέρχιο Κόκε και Πασχάλης Βουτσιάς, τα δελτία των οποίων αναμένονται εντός των ημερών (σήμερα του Ισπανού) στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η αποστολή για το σημερινό ματς: 

Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

 

 

 

To Top