ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διπλό επιβεβαίωσης στην Καβάλα και διατήρηση της διαφοράς! (PRESSARIS-Aποστολή-LIVE, 14:00)

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο… γνώριμο πλέον “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας αντιμετωπίζει σήμερα ο Άρης με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα διατηρήσει ανέπαφη την διαφορά των 9 βαθμών από την δεύτερη Δόξα Δράμας και τους 10 από τον τρίτο, Νέστο.

Τα προβλήματα για τον Νίκο Αναστόπουλο, τα εξής γνωστά των Μπάμπη Παυλίδη και Ραούλ Μπράβο, οι οποίοι θα επιστρέψουν το… 2016. Στη λίστα των απόντων, συμπεριλήφθηκε ωστόσο και την Παρασκευή ο Βασίλης Ρόβας που έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει προκαλέσει η συσσώρευση υγρού που παρατηρήθηκε στο γόνατο του.

Αντιθέτως επιστρέφουν οι Γκαέλ Ν΄Λουντούλου και Κώστας Καζναφέρης που κόντρα στον Καμπανιακό εξέτισαν την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους, καθώς είχαν αποβληθεί αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό.

Η αποστολή του Άρη: Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Πόι, Τάτος, Καζναφέρης, Σαμαράς, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής.

 

 

To Top