ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το κοντέρ έπιασε… εποχές Ματσόν! Ισοφάρισε το ρεκόρ της περιόδου 2008-09 η ομάδα του Πρίφτη!

Ο Άρης έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο αγωνιστικά, πείθει μέσα στο παρκέ ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και γι’ αυτό έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με επτά νίκες σε εννέα αγωνιστικές, ρεκόρ το οποίο είναι έχει να συμβεί από το 2008 όταν στην ομάδα προπονητής ήταν ο Αντρέα Ματσόν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του “ο Άρης σημείωσε μια… επαγγελματική νίκη επί της Κηφισιάς και έτσι μετά την 9η «στροφή» της Α1 μετράει επτά νίκες. Αυτός είναι ο καλύτερος απολογισμός του στο συγκεκριμένο σημείο της σεζόν για τα τελευταία επτά χρόνια. Ήταν η περίοδος 2008-2009 όταν είχε αρχίσει επίσης με 7-2 το Πρωτάθλημα έχοντας στον πάγκο του, τον Αντρέα Ματσόν.  Σε εκείνη τη σεζόν οι «κίτρινοι» κατέλαβαν την 3η θέση στην κανονική περίοδο με απολογισμό 19 νικών και επτά ηττών”.

Εκείνη την περίοδο οι κίτρινοι έφτασαν στο 11-2 στον πρώτο γύρο, ενώ ίδιο ξεκίνημα είχαν και την περίοδο 2006-07, όταν και τερμάτισαν στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια.

Ο Άρης υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο (19/12) τον Απόλλωνα Πατρών και αμέσως μετά πηγαίνει στο ΣΕΦ (24/12) να παίξει με τον Ολυμπιακό.

To Top