ΑΠΟΨΕΙΣ

Διπλό καθήκον: Οι παίκτες το “διπλό” στη Ριζούπολη και η διοίκηση άμεσα τον νέο κόουτς!

Μία εβδομάδα γεμάτη ερωτήματα, προβληματισμό, απογοήτευση και ανησυχία ολοκληρώνεται σήμερα. Ο Άρης καλείται από αύριο να αλλάξει σελίδα και να δείξει αντίδραση σε όλους τους τομείς, στην μετά-Ερέρα πλέον εποχή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αν όχι σήμερα, το αργότερο μέχρι αύριο όπως διαρρέεται έντονα στους κόλπους του Άρη, θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα του προπονητή.

Ο αντικαταστάτης του Πάκο Ερέρα αναζητείται από τους «κιτρινόμαυρους» που μπορεί να έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις, όμως οι δυσκολίες παραμένουν και ποικίλουν ανάλογα με τα πρόσωπα. Είναι ξεκάθαρο τα τελευταία 24ωρα πως το όνομα του Σάββα Παντελίδη, βρίσκεται στη κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη για τη διάδοχη κατάσταση στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο 53χρονος κόουτς θα είναι κανονικά σήμερα στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με την Λαμία εκτός έδρας και αύριο πρόκειται να έχει μία καθοριστική για το μέλλον του συνάντηση με την διοίκηση των Αρκάδων.

Υποχρέωση της διοίκησης του Άρη, είναι η ομάδα να έχει νέο προπονητή, από την Τρίτη κι έπειτα, προκειμένου ο «εκλεκτός» να σηκώσει άμεσα μανίκια και να πιάσει δουλειά, ώστε να είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Εφόσον δυσκολέψει σημαντικά η περίπτωση του Σάββα Παντελίδη, οι διοικούντες της ΠΑΕ θα πρέπει να έχουν έτοιμο το «plan b» για να μην υπάρξει νεότερη παράταση στο θέμα της αντικατάστασης του Πάκο Ερέρα. Το γεγονός, πως ο Άρης δεν είχε έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση, δημιούργησε έντονο προβληματισμό σε βαθμό… σκληρής κριτικής από πλευράς κόσμου.

Το χρέος της διοίκησης είναι να «κλείσει» άμεσα το θέμα του προπονητή. Αντίστοιχα των παικτών του Άρη, είναι να βγάλουν την ομάδα από την δύσκολη θέση, μετά τις τέσσερις σερί ήττες. Το ματς απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι από αυτά που πρέπει να τα κερδίζουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές του Άρη, δίχως να έχει σημασία ποιος είναι στον πάγκο. Διότι πρόκειται για μία ομάδα που σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να απειλήσει τους «κιτρινόμαυρους», αν αυτοί εμφανιστούν σοβαροί και αποφασισμένοι για τη νίκη.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη. Έως και… χαοτική. Τις τελευταίες μέρες το «ηλεκτροσόκ» της λύσης της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα, έχει φέρει και τους παίκτες ενώπιον των ευθυνών τους.

Διότι μερίδιο στην κακή πορεία του Άρη έχουν και οι ίδιοι, όχι μόνο ο Ισπανός, που αποτελεί παρελθόν. Άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει πως το ματς της Ριζούπολης, είναι αγώνας δίχως αύριο, καθώς ενδεχόμενη νέα απώλεια βαθμών θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα και η αμφιβολίες για πολλούς εξ΄αυτών θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο από τον κόσμο. Ειδικά από τη στιγμή που η αλλαγή προπονητή έγιναν από πλευράς διοίκησης με ξεκάθαρο γνώμονα, να διαφοροποιηθεί η εικόνα της ομάδας.

To Top