ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Κλειδώνει” ενδεκάδα με “10άρι” τον Μαρτίνες και κορυφή τον Ντιγκινί!

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώνεται σήμερα με τον Τόλη Τερζή να έχει αποφασίσει σχεδόν για την αρχική ενδεκάδα στο αυριανό ματς!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Έλληνας κόουτς αναγνωρίζει πως ο Άρης σε αυτό τον αγώνα πρόκειται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, γι αυτό και τους εξήγησε πως θα είναι εφικτό να διασπαστεί η πολύ καλή άμυνα της ομάδας του Γιάννη Μαντζουράκη που δεδομένα θα κλειστεί για να μπορέσει Όσον αφορά τις ενδεχόμενες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αυτές πρόκειται να είναι ελάχιστες, από τον Τόλη Τερζή που δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας.

Απλώς θα επιλέξει ορισμένες διορθωτικές κινήσεις, ώστε να εμφανιστούν οι «κιτρινόμαυροι» πιο επικίνδυνοι επιθετικά. Όλα δείχνουν πως ως σύστημα θα εμπιστευτεί το 4-2-3-1, προκειμένου η ομάδα να γεμίσει το αντίπαλο «κουτί» με περισσότερους παίκτες.

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γιώργο Δεληζήση. Στη δεξιά πλευρά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αντί του Μανώλη Τζανακάκη, ενώ αριστερά θα παραμείνει ο Άλεξ Μενέντεθ.

Μπάσα και Σιώπης θα αποτελέσουν το δίδυμο των χαφ, με τον Nίκο Μαρτίνες να ετοιμάζεται να ξεκινήσει από την αρχή σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στην κορυφή θα χρησιμοποιηθεί ο Νικολάς Ντιγκινί αντί του Χαμζά Γιουνές. Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία θα αγωνιστούν στα άκρα.

To Top