Διπλό με κάλυψη η Έξετερ, στοίχημα με γκολ στο Champions League

Μετά το εκπληκτικό θέαμα που προσέφεραν χθες Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα με δύο δυνατές αναμετρήσεις, χωρίς να υπάρχει όμως έντονο το ενδιαφέρον την πρόκρισης, μια και τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων έχουν κρίνει λίγο έως πολύ τα πράγματα.

Συγκεκριμένα η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σέλτικ και με το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Γλασκώβη έχει μετατρέψει τον επαναληπτικό σε φιέστα – πρόκρισης. Εύκολο έργο και για την Παρί που φιλοξενεί τη Βαλένθια, την οποία νίκησε στην Ισπανία με 2-1.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την κατηγορία «Μονά» όπου βρίσκουμε το σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Έξετερ κόντρα στην Μπρίστολ Ρόβερς σε απόδοση 2.01. Το κίνητρο για τους γηπεδούχους είναι μεγάλο, αφού σε περίπτωση που κερδίσουν σήμερα θα «πιάσουν» την Τσέλτεναμ στην 3η θέση που δίνει την απευθείας άνοδο στην Α’ Αγγλίας.

Για το Τσάμπιονς Λιγκ τώρα έχουμε κρατήσει το 2-3 γκολ στον αγώνα Γιουβέντους – Σέλτικ σε απόδοση 2.02 και το Goal/Goal στο Παρί Σεν Ζερμέν – Βαλένθια. Στο Τορίνο η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής και η Γιουβέντους θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα.

Η Σέλτικ παρά το 0-3 του πρώτου αγώνα είναι σκληρή στην άμυνα και ικανή να κρατήσει για ώρα μακριά απο την εστία της Γιουβέντους, όμως δύσκολα βάζει γκολ. Από την άλλη, η κλάση της «Μεγάλης Κυρίας» είναι αδιαμφισβήτητη και προβλέπουμε πως το σκορ θα κινηθεί στο 2-0, 3-0 ή στο 2-1.  Άλλωστε 2-3 γκολ έχουν σημειωθεί στα 5/5 τελευταία παιχνίδια της Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Γιουβέντους έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της χωρίς να δεχθεί γκολ.

Στο Παρίσι το Goal/Goal προσφέρεται στο 1.80 και βάσει των επιθετικών δυνατοτήτων των δύο ομάδων αποτελεί μία πολύ καλή απόδοση. Και στο πρώτο ματς είχαμε πάει με το G/G και δικαιωθήκαμε. Έτσι και σήμερα, παρότι απουσιάζει ο Ιμπραΐμοβιτς, η Παρί θα βρει εύκολα δίχτυα, ενώ η Βαλένθια θα ψάξει το γκολ που θα τη διατηρήσει μέχρι τέλους στο… παιχνίδι.

Στις Μπόμπες έχουμε κρατήσει ένα σημείο, που είναι το Χ2 της Ομόνοιας κόντρα στην Ανόρθωση σε απόδοση 2.05 για το Κύπελλο Κύπρου. Είναι ο αγώνας ρεβάνς (4-0 υπέρ της Ομόνοιας το πρώτο ματς) μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου. Η Ανόρθωση έχει περιέλθει σε αγωνιστική κρίση.

Το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό Άχνας και πλέον στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-1-2). Από την άλλη η Ομόνοια διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας το τελευταίο διάστημα, έχει επανέλθει δυνατά στη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος και σήμερα θα τη στηρίξουμε για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Στο Μπάσκετ σήμερα διεξάγονται τόσο αγώνες για το EuroCup, όσο και για την Euroleague. Το δυνατό σημείο του tipster μας βρίσκεται στην αναμέτρηση Μπούντουκνοστ – Λοκομοτίβ Κούμπαν και είναι το +4.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.85. Για την Euroleague έχουμε κρατήσει το +6.5 Άλμπα (1.97) στον αγώνα Άλμπα Βερολίνου – Εφές και το -8.5 ΤΣΣΚΑ (1.91) στην αναμέτρηση Μπάμπεργκ – ΤΣΣΚΑ.

Στο Τένις σε εξέλιξη βρίσκεται το ATP Indian Wells Masters με τον tipster μας να επιλέγει δύο δυνατά σημεία σε υψηλές αποδόσεις. Έτσι πάμε με τις νίκες των Ivo Karlovic και Matteo Viola σε απόδοση 2.20 ο καθένας.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και συμβουλευτείτε το Livescore.

To Top