Ο Μποροβήλος για Τσιώλη και διαιτησία

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη του στόχου της εξόδου στο Τσάμπιονς λιγκ δεν έκρυψε  ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Ο παράγοντας του Αστέρα είπε μεταξύ άλλων στο Novasports-fm 94,6:

Για την φετινή πορεία της ομάδας:

«Όπως ξέρετε ο Αστέρας είναι μία ομάδα καινούργια στο ποδόσφαιρο. Βρίσκεται έξι χρόνια στην Σούπερ Λίγκα και δεν έχει βάλει τον πήχη σε συγκεκριμένο όριο. Όμως από την περσινή παρουσία μας, πήραμε το έναυσμα για να δούμε ψηλά. Το πόσο ψηλά είναι σχετικό γιατί δεν μπορούσαμε να ξέρουμε τα προβλήματα που θα είχε το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την δική μας πορεία».

Για το αν πιστεύει στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Βεβαίως πιστεύουμε στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως πατάμε στο έδαφος, δεν πετάμε. Σας λέω ότι το θέλουμε πολύ και θα το προσπαθήσουμε. Η ομάδα είναι όντως πολύ καλή, έχουμε εξαιρετικό προπονητή και με λίγη τύχη μπορούμε. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει σταθεροποιηθεί στην 2-3 θέση, δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Πρέπει να περιμένουμε όμως και τα πλέι οφ. Πάντως ξαναλέω στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την συμβολή του Τσιώλη:
«Μόνο ένας τρελός δεν θα αναγνώριζε την συμβολή του προπονητή μας και δεν θα ήταν ευχαριστημένος. Πιστεύω ότι σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Κάποιες κουβέντες γίνονται, θέληση υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Θα ολοκληρωθούν και τυπικά όλα με την υπογραφή του κ. Τσιώλη».

Για την διαιτησία στην Ελλάδα:

«Σίγουρα υπάρχουν συζητήσεις γύρω από την διαιτησία. Νομίζω ότι έχει πάει καλά φέτος σε γενικές γραμμές, δεν έχουν λείψει όμως και τα προβλήματα Η ΚΕΔ παρακολουθεί και θα τα βελτιώσει. Σε γενικές γραμμές η διαιτησία μας είναι αντίστοιχη του ποδοσφαίρου μας. Σαν Ελλάδα έχουμε το ποδόσφαιρο και την διαιτησία που μας αξίζει…»

To Top