Διπλό με κάλυψη DNB η Καρλάιλ‏

Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Πληθώρα αγώνων και στοιχηματικών ευκαιριών σήμερα με ένα γεμάτο κουπόνι, που διαθέτει παιχνίδια από όλο τον κόσμο.

Αρχίζουμε τις προτάσεις μας με το σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Καρλάιλ με αντίπαλο τη Γέοβιλ σε απόδοση 2.41. Οι γηπεδούχοι είναι ή του ύψους ή του βάθους και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη με τις εμφανίσεις τους. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο και έχοντας καλό υλικό μπορούν αρχής γενομένης από σήμερα να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους. Δεύτερο σημείο που ξεχωρίζει απο τις «Μπόμπες» είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Γκρασχόπερς επί της Σιόν σε απόδοση 2.35. Πρόκειται για το ντέρμπι του ελβετικού πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 3η θέση, ενώ η Γκρασχόπερς που προέρχεται από συντριβή κόντρα στη Βασιλεία ψάχνει ρεβάνς και αποτέλεσμα για να παραμείνει στην κορυφή. Συνεχίζουμε με το Χ2 τηςΠόρτσμουθ με αντίπαλο την Κόβεντρι σε απόδοση 2.11, ενώ Χ2 έχουμε επιλέξει και στην αναμέτρηση Μίλτον Κέινς Ντονς – Κόλτσεστερ σε απόδοση 2.45 στηνMybet. Δείτε εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

 

Στα «Μονά» ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεμς με αντίπαλο την Μπρέστ. Οι φιλοξενούμενοι φέτος έχουν δώσει εφτά παιχνίδια εκτός έδρας και μετρούν ισάριθμες ήττες, ενώ η Ρεμς ψάχνει το τρίποντο που θα τις επιτρέψει να ανακάμψει και με τη βοήθεια έμπειρων παικτών που επιστρέφουν από απουσία μπορεί να πληρώσει το 2.30 που προσφέρεται ο «Άσσος». Για την Α’ Αγγλίας πάμε με τον «Άσσο» στην αναμέτρηση Γουόλσολ – Χάρτπουλ σε απόδοση 1.91. Η Γουόλσολ ψάχνει τη νίκη οπωσδήποτε για να ανασάνει βαθμολογικά και αγωνίζεται με «ψυχολογία» μετά το 0-0 στην έδρα της Τρανμίρ, ενώ η Χαρτπουλ φαίνεται πως έχει ήδη υποβιβαστεί, μια και βρίσκεται στην τελευταία θέση απέχοντας πολύ από την προτελευταία ομάδα. Δείτε εδώ όλες τα σημεία στην κατηγορία «Μονά».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τέσσερις αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Αναλυτικά σημεία:

Οσέρ – Ναντ 2 DNB (2.07)

Ίπσουίτς – Πιτέρμπορο 1 (1.93)

Μπράιτον – Μπόλτον 2 DNB (2.42)

Γκεντ – Βάρεγκεμ 2 DNB (2.56)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, ΠοδόσφαιροΜπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top