Χωρίς κατηγορία

Αγκάνθο: Ο… φονιάς ταυρομάχος σε βίντεο-αφιέρωμα με πλάνα και από το PRESSARIS! (videos)

Η… τρέλα του Νταβίντ Αγκάνθο είναι κάτι παραπάνω από γνωστή, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η τρέλα όμως των φιλάθλων του Άρη έχει αποδειχτεί πως είναι ακόμη μεγαλύτερη. Τι γίνεται όμως όταν αυτές οι δύο ενώνονται;

“El Matador”, ο ταυρομάχος ή φονιάς ή εκτελεστής ελληνιστί, είναι ο τίτλος του βίντεο που ένας φίλος του Άρη έφτιαξε και ανέβασε στο youtube με βασικό πρωταγωνιστή τον Ισπανό επιθετικό των “κίτρινων” που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους φιλάθλους της ομάδας τόσο με το πάθος του όσο και με τις αθλητικές του επιδόσεις.

Μοντάροντας σκηνές τόσο από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια Football Manager και Pro Εvolution, όσο και από τις αναμετρήσεις και τα γκολ του με τη φανέλα του “θεού του πολέμου”, μας δίνει μια μικρή γεύση από τις ικανότητες του 31χρονου Ισπανού, αλλά και τη   δεινότητά του στο σκοράρισμα. Μάλιστα, ο φίλος του Άρη παραθέτει και ένα πλάνο από το βίντεο που συνόδευσε τη συνέντευξη του Αγκάνθο στο PRESSARIS πριν από μερικές εβδομάδες.

Το βίντεο μάλιστα, το οποίο είναι υποτιτλισμένο στα ισπανικά, σχολιάζει μέσα σε λίγες γραμμές το πέρασμά του από το ισπανικό στο ελληνικό πρωτάθλημα, και μας θυμίζει για μία ακόμα φορά πόσο καθοριστικά ήταν τα μέχρι στιγμής τέρματά του με τη φανέλα του Άρη.

“Σκοράρει στο Pro Evolution, σκοράρει και στο Football Manager. Σημείωσε γκολ εναντίον πολλών ομάδων στην Ισπανία κι έτσι γίνεται ο Φονιάς. Το πεπρωμένο του όμως τον φέρνει στην Ελλάδα…Το κρασί από την Ισπανία στη Θεσσαλονίκη κάνει κόλπα με την μπάλα… Στην πρώτη του εμφάνιση μας δείχνει το ταλέντο του. Ο Φονιάς βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Στην παρθενική του παρουσία μπροστά στους φίλους του Άρη βρήκε ξανά δίχτυα. Αυτόν δεν τον επηρεάζει η καυτή ατμόσφαιρα των άλλων γηπέδων. Ο  Ολυμπιακός ήταν το επόμενο θύμα του, με ένα μαγικό σουτ. Το τελευταίο του γκολ ήταν κόντρα στη Βέροια, μια στιγμή πολύ σημαντική για τον ίδιο”.

David Aganzo – El Matador

Δείτε εδώ και το βίντεο του PRESSARIS από το βίντεο της συνέντευξης που έδωσε:


To Top