“Διπλό” στην Καλλιθέα για να έχει… θέα στην 6η θέση!

Την περασμένη βδομάδα ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε πει αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Άρης ότι προσπαθεί η ομάδα να τα αντιμετωπίζει με θετικό τρόπο. Εν μέρει βγήκε… αληθινός, γιατί ο Άρης παρά την ήττα του από τον Ολυμπιακό ήταν σε μεγάλο διάστημα ανταγωνιστικός. Σήμερα (17.00) στην Καλλιθέα πρέπει όχι μόνο να είναι ανταγωνιστικός, αλλά να κερδίσει τον Ίκαρο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Οι κίτρινοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς, αλλά πηγαίνουν… λαβωμένοι στον σημερινό αγώνα. Ο Μιχάλης Πελεκάνος ουσιαστικά δεν έχει προπονηθεί εδώ και τουλάχιστον μία βδομάδα. Είχε διάστρεμμα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, υπέστη δεύτερο διάστρεμμα στο ματς με τους ερυθρόλευκους και όλη τη βδομάδα έκανε περισσότερο θεραπεία παρά προπόνηση.

Ο Τζέρεμι Χαντ μετά την παρακέντηση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση υγρού από το γόνατό του έχασε το ματς με τον Ολυμπιακό και έκανε και αυτός περισσότερο θεραπεία παρά προπόνηση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει και τους δύο παίκτες σήμερα στην διάθεσή του. Σε καμία περίπτωση όμως στο 100%. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, απλώς είναι ένα δεδομένο για τους κίτρινους, που πρέπει να κερδίσουν τον Ίκαρο, αφενός για να τον “πιάσουν” στην 6η θέση και να έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφετέρου για να κάνουν πιο… εύκολη τη ζωή τους για την διεκδίκηση της 6ης θέσης. Αν ο Άρης χάσει τότε ο Ίκαρος ξεφεύγει με δύο νίκες διαφορά και τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.

Ο αντίπαλος των κίτρινων διανύει την καλύτερη περίοδό του. Από την μέρα που ανέλαβε ο Γιώργος Καλαφατάκης ο Ίκαρος δεν έχει χάσει και μετράει τέσσερις σερί νίκες. Είναι ομάδα που έχει υπολογίσιμες μονάδες όπως οι Κυρίτσης, Βρκιτς, Γκίμπσον, Φαγιέ, Μακ Νάιτ, αλλά είναι ομάδα που κερδίζει συνήθως από την επίθεσή της, ενώ ο Άρης από την άμυνά του. Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως όλα αρχίζουν και τελειώνουν σήμερα από το πως θα μπορέσει ο Άρης να περιορίσει τον Ίκαρο επιθετικά.

 

To Top