“Διπλό” στην Κηφισιά και μετά… δύο σολντ άουτ στο Παλέ!

Νίκη με την Κηφισιά το Σάββατο, δύο… σολντ άουτ και σε πολύ μεγάλο βαθμό λύνονται πολλά προβλήματα της ΚΑΕ Άρης, κυρίως σε ότι αφορά την ρευστότητά της. Πως και γιατί;

Αυτό που ήθελε ο Άρης, αυτό έγινε. Η νίκη της Κηφισιάς βόλεψε πολύ τον Άρη, όχι μόνο αγωνιστικά, γιατί θα αντιμετωπίσει μια ομάδα Α2 (η οποία πάντως κέρδισε μια ομάδα της Α1), αλλά και εκτός παρκέ. Λιγότερη ταλαιπωρία για την ομάδα σε σχέση με το ταξίδι στην Πάτρα, περισσότερες πιθανότητες νίκης που οδηγούν σε ένα τριήμερο με δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια στο Αλεξάνδρειο.

Ο Άρης εφόσον περάσει το εμπόδιο της Κηφισιάς θα βρει απέναντί του τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα υποδεχτεί στο Αλεξάνδρειο στις 3 Οκτωβρίου, βάσει του προγράμματος της ΕΟΚ. Ακολούθως κι αν δεν υπάρξει αναβολή της πρεμιέρας, θα υποδεχθεί για το πρωτάθλημα τον Παναθηναϊκό, με διαφορά λίγων ημερών.

Αν οι οπαδοί του Άρη κάνουν σολντ άουτ με το… καλημέρα στα δύο πρώτα μεγάλα ματς στο Αλεξάνδρειο, αυτόματα θα δώσουν πέρα από την στήριξη στην ομάδα, τεράστια οικονομική ανάσα στη διοίκηση, που προσπαθεί να κλείσει “τρύπες”.

Σολντ άουτ στο Αλεξάνδρειο σε δύο αγώνες, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, σημαίνει 10.000 εισιτήρια. Αν ο μέσος όρος του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, είναι πολύ πιθανό να συγκεντρωθεί ένα ποσό 100.000 ευρώ! Ακόμα και με τις όποιες κρατήσεις υπάρχουν, θα συγκεντρωθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό για την διοίκηση το οποίο θα μπορέσει να διαχειριστεί για να καλύψει άμεσες υποχρεώσεις της. Αυτό περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας, για να διαπιστώσουν και στην πράξη ότι έχει αλλάξει σελίδα ο μπασκετικός Άρης.

To Top