ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Διπλό” στην Πάτρα για να κλειδώσει ακόμα πιο σφιχτά η 3η θέση! (PRESSARIS-LIVE, 17:00)

Ο Άρης παίζει σήμερα (17:00) σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Α1, αλλά αν θέλει να διατηρήσει το προβάδισμά του για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Οι κίτρινοι είναι εξαρχής το φαβορί στην αναμέτρηση γιατί πολύ απλά είναι καλύτεροι σαν ομάδα. Γίνονται ακόμα πιο μεγάλο φαβορί αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Πατρινοί δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον καλύτερό τους παίκτη, Κέβιν Ντίλαρντ, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος για χρήση ινδικής κάνναβης.

Το ότι είναι φαβορί δεν τους δίνει τη νίκη. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη καλούνται μέσα στο γήπεδο να επιβεβαιώσουν την… πραγματικότητα και αυτό θα το κάνουν αν παρουσιάσουν την γνωστή, καλή εικόνα τους, με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση, έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού.

Δεν υπάρχουν μυστικά ή τρικ στην Πάτρα. Ο Άρης είναι πιο ποιοτική ομάδα, με περισσότερες λύσεις, σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και έχει ανάγκη πιο πολύ το παιχνίδι από ότι ο Απόλλωνας, ο οποίος κυνηγάει μια νίκη για να εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ.

Οι κίτρινοι οφείλουν να παραδειγματιστούν από τα τελευταία πέντε… ημίχρονα στα οποία δεν είχαν πολύ καλή καλή εικόνα, ανεξαρτήτως του ότι κέρδισαν τα παιχνίδια με Καβάλα, ΑΕΚ και Κηφισιά.

Νίκη σήμερα θα σημαίνει ότι κλειδώνει με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια η τρίτη θέση στην κανονική περίοδο, το γνωρίζουν άπαντες αυτό και είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

 

To Top