ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λάσκαρης στο Παρίσι για το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη! Τριήμερο επαφών και διαπραγματεύσεων με τη FIBA!

Το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες 72 ώρες. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης βρίσκεται στο Παρίσι, εκεί όπου υπάρχουν διεργασίες της FIBA για το νεοσύστατο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άρης κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μέσα στις ομάδες που θα οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι συναντήσεις με τον Μπερτομέου για την Ευρωλίγκα δεν οδήγησαν πουθενά, πρωτίστως γιατί διαπιστώθηκε από τους κίτρινους ότι υπάρχει αδιαφάνεια σε πολλά ζητήματα σε σχέση με την συμμετοχή τους στο Γιούροκαπ και δευτερευόντως γιατί δεν τους δόθηκε η προοπτική (που ήθελαν πάση θυσία) για συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.

Το προσεχές διήμερο θα υπάρξουν στο Παρίσι ουκ ολίγες επαφές και συναντήσεις εκπροσώπων ομάδων, λιγκών και ομοσπονδιών με τους ανθρώπους της FIBA. Εκεί, ο Νίκος Λάσκαρης θα επιδιώξει την συμμετοχή του Άρη με τους καλύτερους δυνατούς όρους και φυσικά υπάρχει μια αγωνία για το ποιες τελικά θα είναι οι ομάδες που θα έχουν εκπρόσωπο στο Παρίσι.

Τη Δευτέρα η FIBA θα παρουσιάσει τη νέα διοργάνωσή της, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις ονομάτων.

To Top