Διπλό στη Καβάλα με “συνταγή” Περιστερίου, άμυνα και… ξερό ψωμί!

Ο Άρης βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και θέλει σήμερα να πετύχει την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσει πιο ξεκάθαρα να κοιτάξει… προς τα πάνω την βαθμολογία. Απέναντί του σήμερα (17.00) έχει επίσης μια ομάδα σε αγωνιστική άνοδο, την Καβάλα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άρης που εμφανίστηκε κόντρα στο Περιστέρι μπορεί να κερδίσει μέσα στην Καλαμίτσα, αρκεί να διατηρήσει τις ίδιες αρχές στην άμυνα.

Οι κίτρινοι ταξίδεψαν στη Καβάλα έχοντας τρία προβλήματα. Τα δύο άλυτα, αφού ο Σωτήρης Καραποστόλου και ο Λευτέρης Μποχωρίδης έμειναν στην Θεσσαλονίκη μη μπορώντας να βοηθήσουν λόγω των τραυματισμών τους. Το τρίτο μένει να φανεί στην πράξη αν λύθηκε. Ο Μιχάλης Πελεκάνος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη, αλλά είναι ανέτοιμος. Το πρόβλημα στα πλευρά δεν του επέτρεψε να παίξει κόντρα στο Περιστέρι, ούτε να προπονηθεί όπως θα έπρεπε μέσα στη βδομάδα

Ο ίδιος θέλει να παίξει, αν και υπάρχει ρίσκο να πάθει υποτροπή και να μείνει περισσότερο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Λογικά ο Βαγγέλης Αγγέλου θα χρησιμοποιήσει τον Πελεκάνο ανάλογα με την πορεία του αγώνα και την απόδοση των παικτών που θα κληθούν να καλύψουν το κενό του (π.χ. Χαντ).

Ο Αγγέλου έχει καταστρώσει τα πλάνα του, στοχεύοντας κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα περιορίσει την δράση των Γκαγκαλούδη, Γκράντι και Στεφανίδη, παικτών που και δημιουργούν και σκοράρουν.

Επιθετικά θα προσπαθήσει να χτυπήσει στα σημεία που υστερεί η Καβάλα, αλλά αυτό που τονίζουν όλοι στην ομάδα είναι πως η νίκη περνάει μέσα από την αμυντική λειτουργία.

 

To Top