Η… εξαιρετική σχέση του Πάσαλιτς με τα καλάθια της Καλαμίτσας!

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς επιστρέφει στο γήπεδο όπου πέρσι έκανε εξαιρετικά παιχνίδια ως παίκτης της Καβάλας. Μέσα από την περσινή χρονιά αναδείχτηκε ως ένας από τους πιο ποιοτικούς κοινοτικούς του πρωταθλήματος και ανάλογη εμφάνιση θέλει να κάνει σήμερα ως παίκτης του Άρη!

Ο Βόσνιος γκαρντ πέτυχε πέρσι 263 πόντους με την φανέλα της Καβάλας σε 26 αγώνες (κανονική διάρκεια και πλέι οφ). Από τους οι 151 πόντοι μπήκαν στο κλειστό της Καλαμίτσας εκεί όπου σήμερα επιστρέφει ως αντίπαλος. Ο Πάσαλιτς είχε μέσα στην Καλαμίτσα 11,6 πόντους μέσο όρο (10π. είχε συνολικά στη χρονιά) και σούταρε με το εντυπωσιακό ποσοστό 46,5% έξω από τη γραμμή των 6,75μ. μετρώντας 27 εύστοχα τρίποντα σε 58 προσπάθειες!

Αναμφίβολα η κορυφαία στιγμή του Πάσαλιτς πέρσι ως παίκτης της Καβάλας ήταν στη νίκη της ομάδας επί του Παναθηναϊκού όταν πέτυχε 19 πόντους (1/2β., 3/3δπ., 4/8τρ.), είχε όμως και 5/5 τρίποντα κόντρα στο Μαρούσι!

Ευχής έργον είναι να θυμηθεί αυτές τις βραδιές του στην Καλαμίτσα και να οδηγήσει τον Άρη σε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη.

 

To Top