Μια μεγάλη αλήθεια για το φετινό ρόστερ και την στήριξη που χρειάζεται

Το γράψαμε, το ξαναγράφουμε κι αν χρειαστεί θα το ξαναγράψουμε. Επειδή στον Άρη το σύνδρομο της «μνήμης του χρυσόψαρου» είναι ευρέως διαδεδομένο, θα υπενθυμίσουμε κάτι σε ότι αφορά το φετινό ρόστερ.

Η φετινή ομάδα του Άρη, με κόστος μόλις το 20% εκείνου που στοίχιζε πριν δυο, τρία και τέσσερα χρόνια, δεν είναι… προϊόν κάποιου σχεδιασμού, ενός πλάνου κάποιου… παχιά αμειβόμενου τεχνικού διευθυντή ή μιας γενικότερης συντεταγμένης ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας μιας ΠΑΕ.

Το σημερινό ρόστερ αποτελείται κατά 90% από Έλληνες παίκτες, με τη συμμετοχή μελών των ομάδων Κ20 και Κ17 και μόλις τρεις ξένους, μετά από την οικονομικά τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη διοικητική χρήση των τελευταίων τριών χρόνων. Είναι μια ομάδα “εκτάκτου ανάγκης”.

Κάτω από αυτό το πρίσμα πρέπει να αντιμετωπίζεται και να αντιλαμβάνεται κάποιος την ποδοσφαιρική αντιμετώπιση, αλλά και την ανάγκη στήριξης προς την ομάδα.

Αξίζει, λοιπόν, να υπενθυμίσουμε τα λόγια του μέλους του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης Λάζαρου Παπαδόπουλου, όπως εκφράστηκαν στο περιθώριο της εκδίκασης για την υπόθεση του άρθρου 99.

Μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε: «Εμείς ως διοίκηση συνεχίζουμε καθημερινά τον αγώνα μας. Τα θέματα που είναι ανοιχτά είναι πολλά, τα προβλήματα επίσης. Ο στόχος μας είναι η επιβίωση του Άρη στο αγωνιστικό. Εκεί είναι η δική μας μάχη. Ένα πράγμα έχω να πω. Στήριξη σε όλα τα παιδιά του Άρη. Το αξίζουν. Παλεύουν σκληρά και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουν».

Αυτά τα τελευταία λόγια, καλό είναι να τα έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Σε κάθε κριτική, είτε θετική, είτε αρνητική.

 

To Top