ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλό στη Νέα Σμύρνη, τίποτα λιγότερο… (PRESSARIS, 17:00)

Διπλό στη Νέα Σμύρνη. Τίποτα λιγότερο δεν θα πρέπει να έχει ο κάθε ένας που βρίσκεται στον Άρη σήμερα (17:00) στο κλειστό της Αρτάκης. Νίκη επί του Πανιωνίου, γιατί πολύ απλά ομάδα που θέλει να διακριθεί πρέπει να περνάει από τέτοιες έδρες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άρης οφείλει να θυμηθεί τον καλό εαυτό που παρουσίασε στο Λαύριο και πήρε τη νίκη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και το μαχητικό πνεύμα που παρουσίασε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Είναι επιβεβλημένο να περάσει από την έδρα του Πανιωνίου, μιας ομάδας που ακόμα δεν έχει νίκη και δεν έχει καταφέρει να βρει “χημεία”, καθώς δημιουργήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι οφείλουν να μπουν στο παρκέ με τελείως διαφορετική νοοτροπία και εικόνα από αυτή που παρουσίασαν για 30 λεπτά μεσοβδόμαδα κόντρα στην Κατάγια και εννοείται ότι οφείλουν – στους εαυτούς τους πρώτα – να αντιδράσουν άμεσα και να πάρουν ένα πολύτιμο “διπλό” στη μάχη του πρωταθλήματος, το δεύτερο συνεχόμενο μετά το Λαύριο.

Καλούνται να διαχειριστούν και την κούραση διότι πλέον μπήκαν στη διαδικασία των διπλών αγώνων, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, άλλωστε είναι απόφαση της ομάδας να συνεχίσει στο FIBA Europe Cup και θα πρέπει αυτή η επιλογή να υποστηριχθεί από αυτούς που την πήραν με πράξεις, δηλαδή με αποτελέσματα.

To Top