ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρήστε τους “ψευτοεξυγιαντές” του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Με το «Κλεάνθης Βικελίδης» να «κοχλάζει», ομάδα και κόσμος μία «γροθιά», για την 5η φετινή νίκη, σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ένα και μοναδικό στόχο, να κερδίσουν, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής. Η φετινή ομάδα έδειξε με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα την ποιότητά της και τη δυναμική της και σκοπεύει στην έναρξη της δύσκολης σειράς των τριών απανωτών ντέρμπι, να μπει με το… δεξί.

Η «δίψα» για το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι τεράστια, ωστόσο, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία απλή «μάχη» στον φετινό «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος.

Έτσι αντικρίζουν το σημερινό ντέρμπι ο Πάκο Ερέρα και οι παίκτες του, καθώς αναγνωρίζουν πως η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι εξίσου και ακόμα περισσότερο δύσκολη.

Σαφέστατα και οι τρεις βαθμοί της νίκης θα αναπτερώσουν το ηθικό των παικτών και θα τους δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην προσπάθεια που κάνουν να έχουν τον πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Ήρθε ο καιρός να τιμωρηθούν οι “ψευτοεξυγιαντές” του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πραγματικός σύμμαχος του ΠΟΚ, που έχει βαλθεί να στήσει μία νέα “παράγκα”.

Αυτούς που κερδιζουν με γκολ οφ σάιντ τίτλους, “πέτσινα” πέναλτι ματς στο φετινό πρωτάθλημα!

To Top