ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μυστικό της νίκης: Κατοχή, πίεση και προσήλωση στο πλάνο!

Εν αρχή ην η άμυνα και ο Πάκο Ερέρα μπορεί να νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος, από το γεγονός πως ο Χουλιάν Κουέστα είναι κανονικά στη διάθεσή του και θα φορέσει γάντια βασικού στο σημερινό ντέρμπι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε αντίθεση με τον Ισπανό, δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Δεληζήσης που έμεινε εκτός αποστολής, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες στην γάμπα και τον οδήγησαν εκτός από αρκετές προπονήσεις.

Φραν Βέλεθ (ξεπέρασε πλήρως τη θλάση και κάλυψε το χαμένο έδαφος) και Μεργκίμ Μάβραϊ, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί των «κιτρινόμαυρων».

Στόχος του Πάκο Ερέρα στο σημερινό ματς, είναι η ομάδα του να επιβάλλει από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό της, να κερδίσει την κατοχή της μπάλας, να πιέσει όσο μπορεί περισσότερο τον αντίπαλο και φυσικά να φτάσει πολύ γρήγορα σε ένα γκολ, που θα αλλάξει άκρως σημαντικά τις ισορροπίες στον αγώνα.

Γι αυτό και θα αφήσει στην άκρη το 4-3-3 και θα επιλέξει το πιο δημιουργικό 4-2-3-1, προκειμένου να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσει περισσότερες προϋποθέσεις για το γκολ.

Η πορεία του Άρη προς την κορυφή, περνά από τα τρία δύσκολα ντέρμπι, αρχής γενομένης από το σημερινό με τον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθούν κι αυτά με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Πιθανή ενδεκάδα Άρη: Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Μάβραϊ, Βαλεριάνος, Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Ματέο, Ντιγκινί, Γιουνές.

To Top