ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πάθος, ψυχή και τσαμπουκά “γονατίζει” τον ΠΑΟΚ! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Το πλέον δύσκολο ματς της χρονιάς μέχρι το… επόμενο! Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS LIVE, 19:00, ΕΡΤ1) τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο Πρωτάθλημα, επιδιώκοντας ένα «τρίποντο» γοήτρου αλλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Με τον κόσμο σύμμαχό του ο Άρης θέλει την επιστροφή στις νίκες, μετά την άδικη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, δείχνοντας πάθος, ψυχή, τσαμπουκά αλλά και μεγάλη προσήλωση, προκειμένου να εξασφαλίσει από νωρίς το “τρίποντο”.

Προετοιμασία μετ΄εμποδίων για τον Άρη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς αρκετά προβλήματα τραυματισμών, απασχόλησαν έντονα τον Πάκο Ερέρα, ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λιγκ με το «clasico» της Θεσσαλονίκης. Ο Ίβηρας κόουτς περίμενε με αγωνία να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους πολλά από τα βασικά «γρανάζια» της φετινής «μηχανής» του Άρη, με τα νέα να είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα τις τελευταίες μέρες.

Ο Πάκο Ερέρα επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή. Αναλυτικά:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Fran Velez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

Tην αναμέτρηση ορίστηκε να σφυρίξει ο διεθνής Ιταλός, Daniele Doveri. Βοηθοί του θα είναι οι –επίσης- διεθνείς Ιταλοί, Alberto Tegoni και Giorgio Peretti, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Παρατηρητής ορίστηκε το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Juan Antonio Fernandez Marin.

 

To Top