Διπλό της Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Βόλφσμπουργκ

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ με 2-1 και συνεχίζει να κυνηγά την Λέβερκουζεν στην μάχη τίτλου.

Τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα θα ξεχαστούν γρήγορα. Η Μπάγερν ανέβασε ταχύτητα και με δημιουργό τον Μίλερ βρήκε δύο γκολ σε ένα δεκάλεπτο.

Ο Μουσιάλα γιόρτασε το εκατοστό του παιχνίδι στην Μπούντεσλιγκα με γκολ, με κεφαλιά (33′) και ο Χάρι Κέιν με καταπληκτικό σουτ νίκησε τον Καστέλς (43′) για το 21ο του γκολ φέτος.

Η Βόλφσμπουργκ ήταν ακίνδυνη αλλά ξαφνικά ο Άρνολντ στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου απάντησε στον Κέιν και με επίσης πανέμορφο σουτ έγραψε το 1-2 (45+1).

Χωρίς λύσεις στον πάγκο η Μπάγερν έριξε τον Ντε Λοχτ στην μάχη και έπαιξε με τριάδα στην άμυνα για να μην κινδυνεύσει και τα κατάφερε.

Οι γηπεδούχοι είχαν μόλις δυο καλές στιγμές με τον Τομάς (58′) και τον Άρνολντ (90+) αλλά δεν βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Βόλφσμπουργκ: Καστέλς – Μπάκου, Μπορνόου, Γεντς, Τζέσιγκερ (46′ Ροζέριο), Μέλε, Σβάνμπεργκ (72′ Παρέδες), Βρανξ, Άρνολντ, Μάγερ (51′ Τομάς), Βιντ.

Μπάγερν Μ.: Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις, Πάβλοβιτς, Γκερέιρο, Σανέ, Μίλερ (63′ Ντε Λιχτ), Μουσιάλα (90+ Τσούπο-Μοτίνγκ), Κέιν.

To Top