“Διχόνοια και διχασμός δεν αρμόζουν στον κόσμο του Άρη”

Κάλεσμα έκανε σε όλους τους Αρειανούς έκανε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο πλαίσιο του ραδιομαραθωνίου που έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Πραγματικά υπάρχει το πρόβλημα. Το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές του, ο Άρης έχει στηριχτεί στον κόσμο του. Δεν υπήρχαν σωτήρες. Ο κόσμος με όλες τις δυνάμεις του προσπαθεί και τώρα να βρει λύση για να σώσει στην ομάδα» είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στους 107,4 fm και συνέχισε αναφέροντας:

«Η διχόνοια και ο διχασμός δεν αρμόζουν στον Άρη. Όλος ο κόσμος να βοηθήσει ώστε ο Άρης να σωθεί για ακόμη μια φορά. Δυστυχώς ζητάμε πάλι από τον κόσμο να βγάλει το φίδι από την τρύπα αλλά χρειαζόμαστε την συστράτευση όλων.

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι: “Θέλουμε βοήθεια από όλους και από τους λεγόμενους επιφανείς τη ζητάμε και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μερικούς να εξιλεωθούν. Η βοήθεια είναι καλοδεχούμενη από οποιονδήποτε που θέλει να κάνει καλό στον Αρη. Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, ούτε στρατόπεδα αλλά μια οικογένεια που λέγεται Άρης. Ο Άρης είναι ο κόσμος του και ξαναπαίρνει στα χέρια του την ομάδα».

To Top