Έφτασε στο Πράτο η αποστολή! Πανό: “Καλωσόρισες Άρη”… Ξεκούραση και αμέσως προπόνηση

Η αποστολή του Άρη μετά από πεντάωρη οδική διαδρομή έφτασε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο Πράτο Άλο Στέλβιο. Συνολικά έννια ώρες κράτησε το κιτρινόμαυρο ταξίδι. Το πρόγραμμα του Μάκη Κατσαβάκη δεν αφήνει περιθώρια: φαγητό, λίγη ώρα ξεκούραση και ραντεβού στο γήπεδο!

Όπως είναι γνωστό ο Άρης πέταξε στις 8.05 το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Μόναχο, όπου προσγειώθηκε λίγο μετά τις 10.30. Στη συνέχεια ξεκίνησε οδικώς με προορισμό το Πράτο Άλο Στέλβιο της Ιταλίας, όπου και θα καταλύσει για τις επόμενες δύο βδομάδες. Χωρίς προβλήματα έγινε η πτήση από την Θεσσαλονίκη έως την πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Οι κίτρινοι διένυσαν οδικώς μία απόσταση 300 χιλιομέτρων, για να φτάσουν στο Πράτο Άλο Στέλβιο στην βόρεια Ιταλία.

Η σημερινή μέρα δεν πρόκειται να πάει χαμένη, καθώς ο Μάκης Κατσαβάκης έχει προγραμματίσει προπόνηση για τις 7.30 το απόγευμα! Ο προπονητής του Άρη δεν θέλει να χαθεί ούτε λεπτό.

Κατά την άφιξη της ομάδας λίγο πριν τις 5 το απόγευμα υπήρχε πανό στο ξενοδοχείο “καλωσόρισες Άρη”, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από τα μέλη της αποστολής. Παρά την κούραση από το συνολικά 9ωρο ταξίδι το πρόγραμμα είναι αυστηρό: φαγητό, ξεκούραση μιας ώρας και αμέσως ρανταβού στο γήπεδο.

Στις 7.30 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση επί ιταλικού εδάφους.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μάρκος Βελλίδης, Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Γιαννίτσης, Στέλιος Τσουκάνης, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας,

Νίκος Παντίδος, Γιώργος Μαργαρίτης, Κώστας Καζναφέρης, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Μανώλης Παπαστεριανός, Κώστας Καπετάνος, Αλέξανδρος Γιώρης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Παντελής Αντωνιάδης, Δημήτρης Σουνάς, Δημήτρης Ασλανίδης, Ανδρέας Ηρακλής, Γιάννης Γιαννιώτας, Σάκης Κανούλας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Γιάννης Γκέσιος, Άντι Ρένια, Ηλίας Ιγνατίδης, Νίκος Αγγελούδης.

To Top