Ετοιμάζεται για επάνοδο ο… «γελωτοποιός» Αράνο

Ο Κάρλος Αράνο σύνδεσε το όνομά του με τον περσινό υποβιβασμό της Ρίβερ Πλέιτ και θεωρείται «λίγος» από τους οπαδούς της ομάδας, αλλά ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να δείξει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο μετά την άνοδο των «Μιγιονάριος»…

Ο αριστερός μπακ – χαφ που είχε περάσει από τον Άρη την σεζόν 2009-10, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ole» και μεταξύ άλλων απάντησε στο σχόλιο ότι επιβιώνει στη Ρίβερ επειδή είναι… ο «γελωτοποιός» στα αποδυτήρια: «Η προσωπικότητά μου είναι να βοηθώ τους άλλους και να κάνω τους συμπαίκτες μου να νιώθουν όμορφα, να χαμογελούν. Έτσι γίνεται καλύτερη η καθημερινότητα. Για να με πάρουν εδώ, όμως, σίγουρα θα έκανα κάτι σωστά και στις προηγούμενες ομάδες μου».

Ο 32χρονος Αργεντινός έχασε το φινάλε της περσινής σεζόν λόγω τραυματισμού, που τον κράτησε για πέντε μήνες εκτός δράσης, αλλά τώρα έχει αποθεραπευτεί και φυσικά θέλει να συνεχίσει στη Ρίβερ: «Δεν με ενοχλούν οι άσχημες κριτικές. Όλα στο ποδόσφαιρο κάνουν κύκλους. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δημιουργήσω ένα ευχάριστο πρόβλημα για τον προπονητή».

Και επειδή τα… μεγάλα λόγια κάνουν καλό σε τέτοιες περιπτώσεις, ο Αράνο υποστήριξε ότι στόχος της νεοφώτιστης ομάδας του θα είναι ο τίτλος: «Εκπληρώσαμε το χρέος μας και επαναφέραμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και υπομένοντας ένα σωρό κριτικές. Το αφήσαμε πλέον πίσω μας και τώρα θέλω να βγω πρωταθλητής, αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος…».

To Top