Χωρίς κατηγορία

“Διψασμένος” ο Κοέλιο, πίστη στον Άρη ότι θα βοηθήσει…

Ο Νούνο Κοέλιο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη, κάνει τα πρώτα του βήματα με τους κίτρινους, δείχνει αποφασισμένος και “διψασμένος” να πετύχει και οι ΄κίτρινοι δεν κρύβουν την πίστη τους ότι ο Πορτογάλος θα βοηθήσει την ομάδα.

Ο 25χρονος μέσος από την Πορτογαλία, δεν έκρυψε από το πρώτο λεπτό που πάτησε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη ότι ήρθε στον Άρη για να πετύχει. Θέλει να δείξει και να αποδείξει ότι έχει μια θέση στην πρώτη ομάδα της Μπενφίκα και μέσα από τις εμφανίσεις του με τον Άρη, επιθυμεί να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Κοέλιο γνωρίζει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα των κίτρινων, δηλώνει έτοιμος και αποφασισμένος να τον αναλάβει και δεν βλέπει την ώρα που θα φωνάξει παρών στο κιτρινόμαυρο προσκλητήριο.

Την ίδια ώρα στην Αλκμήνης δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την απόκτηση του Νούνο Κοέλιο. Οι άνθρωποι του Άρη είχαν στα χέρια τους μια λίστα με ποδοσφαιριστές, ξεχώρισαν τις περιπτώσεις των Κοέλιο, Βαντόζ, Οσένι, Κάστσελαν και αφού ζύγισαν πρόσωπα και καταστάσεις κατέληξαν στην περίπτωση του Πορτογάλου.

Ο Κοέλιο συγκεντρώνει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση ενώ είναι ικανότατος στα αμυντικά καθήκοντα. Θεωρείται καθαρόαιμο “εξάρι” και θα έχει ως αποστολή να δέσει το κέντρο με τη χρησιμοποίησή του αφού εκτός από τις αμυντικές αρετές μπορεί να βοηθήσει και στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Όπως έχουν διαπιστώσει οι κίτρινοι μετά από αρκετές ώρες στο… DVD διαθέτει πολύ καλή μακρινή μπαλιά και είναι ιδιαίτερα χαρισματικός στο ψηλό παιχνίδι.

Όλα αυτά βέβαια, σε θεωρητικό επίπεδο. Άλλωστε το… χορτάρι είναι ο καλύτερος καθρέπτης για όλους, εκεί όπου θέλει να διακριθεί ο Νούνο Κοέλιο.

To Top