ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κοέλιο: “Τα έζησα… όλα στον Άρη”

O Νούνο Κοέλιο μπορεί νααγωνίστηκε στον Άρη μόλις για μια σεζόν (2012-13), φαίνεται όμως ότι δεν εκείνη η χρονιά έχει αφήσει το… στίγμα της. 

Μιλώντας στην πατρίδα του την Πορτογαλία τόνισε μεταξύ άλλων ότι: “Ο Άρης στη Θεσσαλονίκη ήταν, ίσως, η πιο πλούσια εμπειρία μου από πολλές απόψεις. Πρακτικά τα έζησα όλα. Πήγα εκεί σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Προσωπικά, πήγα μόνος μου, γιατί η γυναίκα μου ήταν ήδη έγκυος στην κόρη μου, ήταν επτά μηνών έγκυος, οπότε αποφάσισα να πάω μόνος μου. Η κόρη μου έπρεπε να γεννηθεί τον Νοέμβριο”.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, υπογράμμισε: “Ο Άρης είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα, με απίστευτο κόσμο! Όταν έπαιζα στον Άρη, ένιωθα σαν παίκτης κάτι που δεν ένιωσα ποτέ σε καμία άλλη ομάδα! Θα κατέβαινες στο δρόμο και θα σε γνώριζαν όλοι…

Σκόραρα ένα πολύ σημαντικό γκολ, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο 90ο λεπτό (σ.σ. στις 17/02/2013) σε ένα παιχνίδι και κερδίσαμε 1-0. Την επόμενη μέρα, όπου πήγαινα δεν πλήρωσα τίποτα! Σε εστιατόρια και καφετέριες… Έχεις την καλή πλευρά, αλλά και την κακή, γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση, πραγματικά”!.

To Top