ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παίρνει και Κοέλιο ο ΟΦΗ, ανακοίνωσε Χρουσιέλ ο Καραϊσκάκης

Οι μεταγραφές του ΟΦΗ δεν έχουν ολοκληρωθεί. Οι Κρητικοί αναμένουν την έλευση ενός ακόμα Πορτογάλου μεσοεπιθετικού και αυτός.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Σύμφωνα με το FL News, είναι ο Χοσέ Κοέλιο. Πρόκειται για 27χρονο (04/02/90) μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας, αλλά έχει θητεύσει σε πολλές ομάδες της πατρίδας του μεταξύ των οποίων και η Μπενφίκα.

* Ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καραϊσκάκης είναι πλέον και επίσημα ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου (26/06/1997) Ελληνοπολωνού αμυντικού, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ (Sebastian Chrusciel). Ο Σεμπάστιαν γεννήθηκε στη Σάμη Κεφαλονιάς και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Αθηνών και στην Κ20 της ομάδας του Περιστερίου.

Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πολωνίας, έχοντας φορέσει τις φανέλες των U20 (6 συμμετοχές), U19 (10 συμμετοχές) και U18 (8 συμμετοχές). Το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην 1η κατηγορία Πολωνίας (δεύτερη σε τάξη κατηγορία της χώρας) με τη φανέλα της Ολίμπια Γκρούντζιαντζ. Σεμπάστιαν καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!».

Στις πρώτες του δηλώσεις το μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕ Καραϊσκάκης στάθηκε στο «δέσιμο» που υπάρχει στον σύλλογο, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο της Άρτας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτή την ομάδα. Με το που ήρθε όλος ο κόσμος και στην ομάδα και στην πόλη με αγκάλιασαν, είμαστε μία οικογένεια. Είναι πολύ ζεστός ο κόσμος στην Άρτα και αυτό είναι κάτι που με κέρδισε.

Αυτό που μου άρεσε στην ομάδα είναι ότι εμφανίζεται προσηλωμένοι και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Έχουμε στόχο να μείνουμε στην κατηγορία και εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρω».

To Top