ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κοπή πίτας και η λοταρία του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club (photos-video)

Σε ζεστό και όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club.

Η εκδήλωση του μοναδικού αναγνωρισμένου κλαμπ στην Ελλάδα έγινε την ίδια μέρα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, καθώς και στο Χάγκεν της Βεστφαλίας, όπου έδωσαν δυναμικό παρών δεκάδες μέλη.

Μάλιστα, στην εκδήλωση που έγινε στη Γερμανία τίμησε με την παρουσία του ο 18χρονος Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στην κοπή της βασιλόπιτας στη Θεσσαλονίκη ο τυχερός κέρδισε μια αυθεντική φανέλα της Borussia Dortmund, υπογεγραμμένη από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μαζί με ένα t-shirt του κλαμπ, ενώ σε Αθήνα και Γερμανία οι τυχεροί κέρδισαν ένα t-shirt του κλαμπ –επίσης- με υπογραφή του Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση -είτε ήταν μέλη είτε όχι- είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν εντελώς δωρεάν το 4ο τεύχος του περιοδικού Hellenic Borussen, που κυκλοφόρησε αυτό το μήνα, αλλά και να προμηθευτούν λαχνούς για τη μεγάλη λοταρία με πολλά και πλούσια έπαθλα.

Η λοταρία 2018 του Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 23:00, στο ημίχρονο του αγώνα Atalanta-Borussia Dortmund για το Europa League, στο «Dubliner» στα Λαδάδικα (Θεσσαλονίκη, Κατούνη 16-18) και θα μεταδοθεί μέσω livestream από τη σελίδα του κλαμπ στο Facebook. Κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ. Οι λαχνοί θα πωλούνται σε δυάδες και κάποιος μπορεί να πάρει απεριόριστο αριθμό λαχνών. Όλοι οι λαχνοί κερδίζουν κάποιο έπαθλο! Αναλυτικές πληροφορίες, αγορά λαχνών και οι όροι του διαγωνισμού στο dortmund.gr/lotaria-2018.

Κοπή βασιλόπιτας 2018 from Borussia Dortmund on Vimeo.

To Top