Δοκίμασε Πουλίδο στα χαφ, ετοιμάζει Ψυχογιό για δεξί μπακ, σκέφτεται Καπετάνο στα αριστερά

Ο Άρης ετοιμάζεται για την πρώτη του αναμέτρηση μέσα στο σπίτι του, ο Μάκης Κατσαβάκης ετοιμάζει τα πλάνα του για την πρώτη νίκη της νέας περιόδου κόντρα στον ΟΦΗ και στη σημερινή προπόνηση θα γίνουν οι τελικές ασκήσεις επί… χόρτου. 

Ο 59χρονος προπονητής του Άρη αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές ώστε να αυξήσει την ισχύ της ομάδας και την αποτελεσματικότητά της. Θεωρητικά η μια αλλαγή είναι  χρησιμοποίηση του Νίκου Ψυχογιού σε δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου στην πρεμιέρα εντοπίστηκαν αρκετά προβλήματα.

Υπάρχει επίσης σοβαρό ενδεχόμενο να ντεμπουτάρει ο Ρούμπεν Πουλίδο που είναι πλέον έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσει και με την εμπειρία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσαβάκης δοκίμασε τον Ισπανό και στην θέση του αμυντικού χαφ στην οποία έχει αγωνιστεί εκτός από τη φυσική του, αυτή του στόπερ αφού ο Κοέλιο μάλλον δεν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει.

Είναι προφανές ότι ο Σερραίος προπονητής δείχνει να αφήνει στο… συρτάρι το πείραμα με την χρησιμοποίηση του Τριανταφυλλάκου στα αμυντικά χαφ, αφού μέχρι στιγμές δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Μια ακόμη σκέψη του προπονητή του Άρη είναι να χρησιμοποιήσει τον Καπετάνο είτε πίσω από τον προωθημένο φορ (δεν είναι διατεθειμένος να επαναλάβει την χρησιμοποίησή του ως σέντερ φορ) είτε στην αριστερή μεσοαμυντική πτέρυγα και τον Τριανταφυλλάκο κεντρικό επιθετικό, έχοντας στο πλευρό του τον Γιαννιώτα.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Παπαζαχαρίας, Παντίδος προφανώς δεν αλλάζει. Όλα θα πάρουν, πάντως, την τελική μορφή του στη σημερινή προπόνηση των κίτρινων.

To Top