Δοκιμάζει Μαντού ο Κατσαβάκης, εξετάζει και άλλους φορ

Στο Πράτο και στο αθλητικό κέντρο, όπου προετοιμάζεται ο Άρης βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο Φρανκ Ολιβιέρ Μαντού. Ο 25χρονος Ιβοριανός επιθετικός θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις που απομένουν στην Ιταλία σήμερα και αύριο από τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Μαντού, ο οποίος διαθέτει γαλλικό διαβατήριο, έφτασε στο Πράτο αργά το βράδυ της Πέμπτης και θα ξεκινήσει από το απόγευμα την… δοκιμασία, προκειμένου να καταφέρει να πείσει τον Μάκη Κατσαβάκη. Το κόστος του είναι χαμηλό και εφόσον ανάψει το πράσινο φως από τον 59χρονο προπονη.ή θα αποκτηθεί. Οι κίτρινοι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν σε εναλλακτικές λύσεις. Ήδη ο Κατσαβάκης έχει καταλήξει σε μια-δυο περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίοι συγκεντρώνουν τα στοιχεία που θέλει: φουνταριστός επιθετικός με εμπειρίες και “γεμάτα” πρωταθλήματα.

Ο 25χρονος στράικερ την τελευταία χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Ζόρια Λουχάνσκ στην Ουκρανία. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Γιουνγκ Μπόις, Γκρασχόπερς, Μπίελ και Λωζάννη ενώ έχει πέρασει μια χρονιά και από την Κύπρο και τον ΑΠΟΠ Κινύρας.

To Top