Παίρνει την αδειοδότηση το βόλεϊ! Έγγραφο του ΕΣΑΠ στον ερασιτέχνη

Θετικά νέα έρχονται σε ότι αφορά τον φάκελο της αδειοδότησης του τμήματος βόλεϊ του Άρη! Έγγραφο του ΕΣΑΠ προαναγγέλλει ότι το κιτρινόμαυρο βόλεϊ, παίρνει την αδειοδότηση.

Μέσα σε ένα τόσο δύσκολο οικονομικά περιβάλλον και την ώρα που ο σύλλογος αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα η εξέλιξη αυτή χαρακτηρίζεται απόλυτα θετική για τους κίτρινους. Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά πριν από λίγο ο ερασιτέχνης Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αναμένει την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που θα συνεδριάσει στις 9/8/2012, σχετικά με την αδειοδότησή του για το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο, σύμφωνα με έγγραφο, που εστάλη στα γραφεία του συλλόγου μας από την ΕΣΑΠ χθες, έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα δικαιολογητικά!

Αναλυτικά, αυτό αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι, κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ελέχθησαν επισήμως οι φάκελοι αδειοδότησης των ΤΑΑ της Volleyleague ΟΠΑΠ, λόγω του κατεπείγοντος για την ολοκλήρωση του ελέγχου και της αδειοδότησης των ΠΑΕ της Superleague και της Footballleague.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Ε.Ε.Α. οι φάκελοι των ΤΑΑ θα εξετασθούν επίσημα κατά την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε.Α. (09.08.2012).

Από προφορική ενημέρωση που είχαμε ως ΕΣΑΠ μέσω της γραμματείας της Ε.Ε.Α., κατά τον προέλεγχο των δικαιολογητικών, δεν προέκυψε κάποια εκκρεμότητα για το σωματείο σας».

To Top