ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δοκιμάζει σήμερα ο Κουέστα και αποφασίζει οριστικά ο Ένινγκ…

Η συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό παραμένει μέχρι στιγμής εξαιρετικά αμφίβολη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μπορεί κόντρα στην Ξάνθη, ο Ισπανός γκολκίπερ να αγωνίστηκε, αλλά αυτό έγινε με την απαραίτητη ένεση πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ώστε να καταφέρει να αντέξει τους πόντους στον ώμο.

Πρόβλημα που απέκτησε από τον αγώνα με την Λάρισα, όπου σε σύγκρουσή του με αντίπαλο ποδοσφαιριστή, χτύπησε στον δεξί του ώμο, ευτυχώς όχι στο σημείο στο οποίο είχε υποβληθεί σε εγχείρηση τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα περιμένει την σημερινή προπόνηση για να αποφασίσει οριστικά αν θα χρησιμοποιήσει την Κυριακή τον Ίβηρα τερματοφύλακα ή όχι. Ο Γερμανός έχει ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να έχει τα μάτια του πάνω στον Κουέστα στην σημερινή προπόνηση και ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί αυτή, να παρθεί και η ανάλογη απόφαση.

Το σίγουρο είναι πως ο Ένινγκ δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να ρισκάρει με τον Κουέστα κάποιο ενδεχόμενο πιο σοβαρό τραυματισμό που θα αφήσει τον Ισπανό πολύ περισσότερο εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Από την Τετάρτη προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο ο Φάμπιαν Έμαν, ώστε να είναι έτοιμος για να φορέσει τα γάντια του βασικού, εφόσον παρθεί η απόφαση να μην χρησιμοποιηθεί ο Χουλιάν Κουέστα κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή.

To Top