ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μαντσίνι και Μπα στα δύο κενά για επίθεση και χαφ

Δύο είναι οι δεδομένες απουσίες του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι τιμωρημένοι Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα. Αμφότεροι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος είναι παράλληλα και τραυματίας, με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, οπότε ακόμα κι αν δεν ήταν τιμωρημένος, δεν θα είχε θέση στην αποστολή της ομάδας για τον Πειραιά. Όσο για τον Σάσα, παίζει στα… κόκκινα εδώ και καιρό, είναι ο παίκτης του Άρη με τα περισσότερα… χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο και έχει μεγάλη ανάγκη από “ανάσες” ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Για τον πρώτο, εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν για τον Μίχαελ Ένινγκ. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τόσο τον Ντάνιελ Μαντσίνι, όσο και τον Νικολά Ντιγκινί, αν και ο πρώτος έχει το προβάδισμα. Κι αυτό, γιατί είχε μία αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, όπου έπαιξε βασικός.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή και το κενό που αφήνει ο Λούκας Σάσα, η εναλλακτική είναι μία και ακούει στο όνομα, Αμπού Μπα.

Ο νεαρός Γάλλος μέσος ετοιμάζεται από τον Μίχαελ Ένινγκ για να αγωνιστεί στο πλευρό του Χαβιέ Ματίγια στα χαφ των “κιτρινόμαυρων”.

To Top