Δοκιμάζεται δίδυμο… ανάγκης, σε αναμονή για Φερνάντες-Σαμαρά

Την Πέμπτη θα υπάρξει νεότερη εξέλιξη αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας των Φερνάντες και Σαμαρά, καθώς θα υπάρξει επανεξέταση των τραυματισμών τους, από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή.

Οι δυο τους αποτελούν το βασικό αμυντικό δίδυμο του Άρη, ωστόσο η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Άρη Ακροποτάμου παραμένει ακόμα αβέβαιη. Ιδίως, μετά την αλλαγή της ημέρας του αγώνα από Κυριακή -που ήταν αρχικά προγραμματισμένος- σε Σάββατο, γίνεται αντιληπτό ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Αν τα νέα την Πέμπτη δεν είναι ευχάριστα και ο Άρης αναγκαστεί να μην έχει τους δύο έμπειρους αμυντικούς στη διάθεση του θα αγωνιστεί με δίδυμο ανάγκης αποτελούμενο από τους Γκόλια και Λιόλιο, που παρότι δεν είναι η φυσική τους θέση θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους συμπαίκτες τους.

Ήδη, από χθες ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τους δοκίμασε στην προπόνηση, θέλοντας να τους δώσει χρόνο ως δίδυμο και να τους έχει σε εγρήγορση σε περίπτωση που κληθούν τελικά να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

To Top