Τι αλλάζει και τι όχι στην αγωνιστική φιλοσοφία του Άρη…

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έκανε στην… άκρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι χθες, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο 57χρονος τεχνικός καλείται πλέον να βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο τον Άρη και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου να εμφανίσει μία ομάδα εντελώς διαφορετική από αυτή που είδαμε την περασμένη Κυριακή στη Δράμα.

Αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα δύσκολα έως και απίθανο να υπάρξουν. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι θιασώτης του 4-4-2, όπως ακριβώς και ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, οπότε οι παίκτες του Άρη αποφεύγουν την αφομοίωση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ενός συστήματος ξένου σε αυτούς.

Ερωτηματικό αποτελούσε μετά την Δράμα, το κατά πόσο θα υπήρχαν βασικοί παίκτες του Άρη που θα έβλεπαν την επόμενη αναμέτρηση από τον… πάγκο εξαιτίας της κακής τους απόδοσης. Όπως είναι λογικό κάτι τέτοιο δύσκολα να συμβεί τώρα, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που υπάρχουν με τις αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις να είναι πολύ λίγες.

Όσον αφορά την αντιμετώπιση της αναμέτρησης θεωρείται δεδομένο ότι οι παίκτες του Άρη θα επικεντρώσουν τις προσπάθειες τους για ένα ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας, στο οποίο θα μονοπωλήσουν οι επιθέσεις από τον άξονα. Οι “κίτρινοι” το προσπάθησαν και με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είχαν τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

Ο τεχνικός των “κίτρινων” αρέσκεται σε τέτοιου είδους ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο ότι θα το επιδιώξει σε κάθε αγώνα του Άρη μέχρι και το τέλος της σεζόν.

 

 

To Top