Δοκιμάζεται στην Ίπσουιτς ο «ελεύθερος» Γιακούποβιτς!

Δοκιμές στην Ίπσουιτς ξεκίνησε από σήμερα ο Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της αγγλικής ομάδας και μάλιστα αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ ως «ελεύθερος τερματοφύλακας, που έχει αφήσει τον Άρη»…

Ο μεγαλωμένος στην Ελβετία γκολκίπερ ήταν το νέο πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση της Ίπσουιτς για τη νέα σεζόν, αφού ο τεχνικός Πολ Τζούελ βρίσκεται σε αναζήτηση ενίσχυσης κάτω από τα δοκάρια και δέχθηκε να τον δοκιμάσει. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της «East Anglian Daily Times», ο Γιακούποβιτς αποτελεί ελεύθερο παίκτη, ο οποίος «έχει αφήσει τον Άρη», παρότι είχε υπογράψει στους «κίτρινους» συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στον Άρη (συμμετείχε μόνο στην εντός έδρας ήττα 2-3 από τον Ολυμπιακό, στο ντεμπούτο Πρόμπιερζ) και είχε άδεια για να βρει ομάδα σ’ ολόκληρο το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Μάλιστα, τον Απρίλιο είχε βρεθεί μια ανάσα από το να υπογράψει στην αγγλική Χαλ και τα δημοσιεύματα της εποχής τον ανέφεραν επίσης ως «ελεύθερο», αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, λόγω αλλαγής προπονητή στην ενδιαφερόμενη ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Αυτή τη φορά, όμως, ελπίζει ότι η κατάληξη θα είναι διαφορετική και ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί στη Β’ κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με την Ίπσουιτς…

To Top