Δοκιμή χωρίς Στοχ, Λούκας και… “κράξιμο” Σαββίδη μέσω skype ενόψει Άρη!

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ είχε και δοκιμή ενδεκάδας από πλευράς του Χιουμπ Στέφενς, στην οποία φανέρωσε τις σκέψεις του ενόψει του αγώνα με τον Αρη. 

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός, είχε κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο (ο οποίος παίρνει τη θέση του Χακόμπο), τον Κίτσιου στα δεξιά και τον Λίνο αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν ξανά ο Κατσουράνης με τον Κατσικά.

Οι Λάζαρ και Τζιόλης στον άξονα, με τον Στέφενς να δοκιμάζει σήμερα τον Ολίσε στα αριστερά, τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Λόρενς σε ρόλο επιθετικού χαφ. Ο Αθανασιάδης ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Με βάση αυτή τη δοκιμή, ο Στέφενς φαίνεται να αφήνει στον πάγκο την Κυριακή με τον Άρη, τον Στοχ για πρώτη φορά φέτος, καθώς και τους Λούκας, Νίνη.

Παράλληλα, εσπευσμένα στην Τούμπα κλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπειτα από απαίτηση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αναμένεται να τους… κράξει μέσω τηλεδιάσκεψης (skype)!

Η φραστική επίθεση του Σανθ Χακόμπο (τελικά στον γυμναστή, Γρηγόρη Καβαλιεράτο (και όχι στον Στέφενς), που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Ισπανού τερματοφύλακα από το ματς με τον Αρη ήταν το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σαββίδη, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα απέναντι στους ποδοσφαιριστές!

To Top