ΜΠΑΣΚΕΤ

Δοκιμασία Άρη με Κλουζ, στόχος η νίκη στο κυνήγι της πρόκρισης (19.00, PRESSARIS LIVE)

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται στη Ναπόκα της Ρουμανίας, όπου σήμερα (19:00, PRESSARIS LIVE) αντιμετωπίζει την Κλουζ, για τη 14η αγωνιστική του EuroCup.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Κρις Μπάνκστον, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Απόλλωνα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι: Σλαφτσάκης, Σταρκ, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Μπλούμπεργκ, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Μπάνκστον, Γκάλινατ.

Στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος δεν είναι σε θέση να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω του προβλήματος τραυματισμού στους προσαγωγούς. Εκτός δράσης παραμένουν οι Γιώργος Φίλλιος και Ανδρέας Καλόγηρος.

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα τονίζοντας πως: «Έχουμε έναν πολύ υψηλών απαιτήσεων εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην Κλουζ Ναπόκα. Μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό και από δεύτερες ευκαιρίες, μετά από επιθετικό ριμπάουντ».

H κιτρινόμαυρη ομάδα θα επιχειρήσει να φύγει με τη νίκη, που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στη  πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ψηφίστηκε από τους τζένεραλ μάνατζερ των 20 ομάδων που συμμετέχουν στο EuroCup ως η μεγαλύτερη μέχρι τώρα έκπληξη της διοργάνωσης.

Ο Μιχάι Σιλβάσαν προπονητής της Κλουζ ανέφερε από την πλευρά του για το παιχνίδι: «Θα είναι ένα παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα. Κέρδισαν τα τρία τελευταία παιχνίδια στο EuroCup και έπαιξαν καλά. Νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο στην Ελλάδα. Θα έχουν τέσσερις νέους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του πόιντ γκαρντ (σ.σ. Σταρκ). Ο Άρης είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα στο EuroCup, οπότε πρέπει να κάνουν ένα σπουδαίο επιθετικό παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη»

Ο Κροάτης Γιόσιπ Ραντόϊκοβιτς, ο Γάλλος Μαξίμ Μπουμπέρ και ο Γερμανός Στιβ Μπίτνερ ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση του Άρη με την Κλουζ στη Ρουμανία.

 

To Top