ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αποφασιστικότητα, πάθος και… μυαλό για το πρώτο βήμα της πρόκρισης κόντρα στην ΑΕΚ (19:30, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης συνεχίζει τη σειρά των δύσκολων και καθοριστικών αγώνων σήμερα με αποφασιστικότητα, πάθος και… μυαλό μέσα στην “OPAP Arena”, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα της πρόκρισης κόντρα στην ΑΕΚ (19:30, PRESSARIS LIVE) στη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι όπου έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν μέταλλο. Σήμερα θέλουν να… διαβούν τον ίδιο δρόμο, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες, απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας. Γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη, αλλά το βάρος στον θεσμό του κυπέλλου είναι δεδομένο και εφόσον θέλουν να μείνουν… ζωντανοί καλούνται να αποκτήσουν από σήμερα το προβάδισμα.

Ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τις υπηρεσίες του Βερστράτε, ο Βέλεθ δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ δεν είναι στην αποστολή και ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος χρειάζεται μερικές μέρες ακόμη για να μπει στους απαιτητικούς ρυθμούς τέτοιων αγώνων.

Παρόντες και οι δυο νεαποκτηθέντες Ρόουζ και Φετφατζίδης, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την ροή του αγώνα, όπως και ο 19χρονος Αγοραστός, ο οποίος έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η αποστολή της κιτρινόμαυρης ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζαν Ζουλ, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Την ίδια ώρα, όπως έκανε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Βόλο και Ολυμπιακό αντίστοιχα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή. Εκτός είναι ο Πέτρος Μάνταλος, όπως επίσης και οι διεθνείς Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Σέρχιο Αραούχο. Αν δηλαδή θα βρεθεί ή όχι στην αποστολή.

Ο Αλμέιδα λογικά θα προχωρήσει σε rotation, όπως το συνηθίζει άλλωστε στον θεσμό του κυπέλλου, ειδικά όταν προηγήθηκε ντέρμπι και έρχεται ακόμα ένα, αυτό με τον Παναθηναϊκό. Μένει να δούμε σε τι βαθμό και σε ποια πρόσωπα, με τις δεδομένες απουσίες.

Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ
Βοηθοί: Ματέι Γιούνιτς, Μάνουελ Βιντάλι
4ος: Φωτιάς
VAR: Νέιτς Καϊτάζοβιτς, Φωτόπουλος

To Top