Δολοφονία Άλκη: Απολογία του 22χρονου σήμερα στην ανακρίτρια, αλλά και δίκη για τον σουγιά

Προθεσμία για να απολογηθεί για σήμερα πήρε από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, 12ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ο οποίος παραδόθηκε, την Τρίτη το πρωί, στην ΕΛ.ΑΣ.

Καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένας σουγιάς σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία εναντίον του για παράνομη οπλοκατοχή, υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ο σουγιάς κατασχέθηκε και απεστάλη για εργαστηριακή εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η εισαγγελέας τού είχε απαγγείλει κατηγορία για παράνομη οπλοκατοχή και γι’ αυτό τον λόγο παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όμως και η δίκη αυτή πήρε αναβολή, την οποία ζήτησε από το αυτόφωρο ο 22χρονος. Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του, ορίζοντας νέα δικάσιμο για σήμερα Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία θα απολογηθεί και στην 7η τακτική ανακρίτρια για τη φονική επίθεση εναντίον του 19χρονου φοιτητή, όπως αναφέρουμε παραπάνω

To Top