Δολοφονία Άλκη: Ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος του μαύρου ΙΧ

Aνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τη σύλληψη τουλάχιστον πέντε ακόμα ατόμων που, σύμφωνα με τους μάρτυρες, συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη και δύο φίλων του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τον κάτοχο του μαύρου αυτοκινήτου ωστόσο δεν εντοπίστηκε στις έρευνες της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Άλκη οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.

Αυτή την ώρα ο 23χρονος έχει παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία από τα ευρήματα της έρευνας της αστυνομίας σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για οπλοκατοχή, κατοχή επικίνδυνων μέσων μεταξύ των οποίων και πυρσός αλλά και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

To Top