ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δουλειά στην τακτική και την επιθετική ανάπτυξη για τον Άρη ενόψει Αστέρα – Εκτός ο Ιωάννου, μέσα ο Μπουσέ

Στην τακτική και την επιθετική ανάπτυξη δούλεψαν στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Άρη, με τον Νικόλα Ιωάννου να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Στον αντίποδα επέστρεψε ο Ζακαρί Μπουσέ που έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Μπρούνο Φελίπε έκανε ξανά ατομικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (25/04, 17:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη, αμυντική υποομαδική τακτική και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ), με τον Μπρούνο Φελίπε να κάνει θεραπεία και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Ζακαρί Μπουσέ να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου προφυλάχτηκε, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι».

To Top