Δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμος ο Διούδης, επιστρέφει τρεις μήνες μετά (video)

Όπως όλα δείχνουν ο Μάρκος Βελλίδης εξαιτίας της θλάσης στους ραχιαίους δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Πρόκειται για έναν τραυματισμό που επιβαρύνει και δυσκολεύει τις κινήσεις ενός τερματοφύλακα» σχολίασε σχετικά με τον τραυματισμό αυτόν ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής.

Με αυτό το δεδομένο, ο Λούκας Αλκαράθ ετοιμάζει τον Σωκράτη Διούδη, ο οποίος έχει κάνει φέτος το ντεμπούτο του με τους κίτρινους στον αγώνα με τον ΟΦΗ (0-0) στις 2 Σεπτεμβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 2η αγωνιστική. Ο νεαρός πορτιέρο έπαιξε και στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική (1-1) στις 16 Σεπτεμβρίου κι ετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει, μετά από περίπου τρεις μήνες στα κιτρινόμαυρα γκολπόστ.

Ο ίδιος προσπάθησε να δουλέψει σκληρά, ακόμη και μόνος του, θέλοντας να βελτιώσει τυχών ατέλειες και να γίνει ακόμη πιο καλός τερματοφύλακας.

Όλοι θυμούνται ότι μετά τον αγώνα με την Βέροια, έμεινε στο γήπεδο και προπονήθηκε με τη βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων, Θοδωρή Κάντα! Έμεινε και έκανε ατομική προπόνηση, θέλοντας να γίνει ακόμη καλύτερος και να είναι έτοιμος όταν θα τον χρειαστεί και πάλι η ομάδα του.

Θυμηθείτε το σχετικό βίντεο που σας είχε παρουσιάσει το PRESSARIS

 

To Top