Καθαρό μυαλό, “αποσυμπίεση” και επιστροφή στις νίκες!

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Ίκαρο με την σκέψη να δώσει τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έδειξε σημάδια ανάκαμψης για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε ένα παιχνίδι πολύ διαφορετικών συνθηκών από το αυριανό, ωστόσο οι παίκτες νιώθουν έτοιμοι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.

Και αυτή τη βδομάδα μεγάλο βάρος της προετοιμασίας “έπεσε” στον τομέα της ψυχολογίας. Οι ήττες έχουν φέρει ακόμα μεγαλύτερη πίεση για αποτέλεσμα, πίεση που θα πρέπει να διαχειριστούν ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες. Και ο μοναδικός τρόπος για να την διαχειριστούν είναι να την αφήσουν εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό αποδείχτηκε ότι αυτοί οι παίκτες που είναι στον Άρη έχουν δυνατότητες να παίξουν μπάσκετ και όχι απλά να τρέχουν μέσα σε γήπεδο μπάσκετ. Για 20 λεπτά έδειξαν πως μπορούν να συνεργαστούν, να κάνουν πράγματα που έκαναν μέχρι και πέρσι και πέτυχαν στις ομάδες τους.

Μαζί με την παρουσία του κόσμου που θα πρέπει να έχει υπομονή και να στηρίξει μέχρι τέλος χωρίς γκρίνια, ο Άρης μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και να μπει σε άλλη τροχιά.

 

To Top